Audi A5 Sportback

S LINE EDITION 1.4 150PK FSI
€2106 p/mnd ex. BTW

Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Audi A5 Sportback hun reputatie hebben gevestigd. De S-Line styling accentueert het sportieve karakter van deze Audi.

Beschrijving

De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Verder is de Audi uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, led-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger

Onze tarieven zijn inclusief:

  • Volledig onderhoud incl. banden
  • All Risk verzekering
  • Uitgebreide inzittende verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangend vervoer bij onderhoud en schade

 

Shortlease contracten zijn leasecontracten met een duur van één tot 12 maanden. Het zijn flexibele contracten die na een looptijd van één maand per dag opzegbaar zijn. De Audi A5 Sportback voor een kortere periode nodig? Ontdek de verhuurmogelijkheden.

Let op: kleur & type kunnen afwijken van afbeelding, neem voor de juiste specificatie contact met ons op.

Meerprijs km. € 0,23

Tarieven excl. 21% btw

Specificaties
Kleur: Daytonagrijs
Glas: Getint vanaf b-stijl
Lampen: Led koplampen
Navigatie: Mmi navigatie plus
Parkeerhulp: Plus
Optiekpakket: Zwart
Stuur: MF sportstuur plus afgevlakt
Reserveer direct