De situatie rondom het coronavirus zorgt er voor dat bepaalde zaken tijdelijk even anders lopen dan normaal. Bourguinon Lease volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COViD-19) op de voet.

Ook tijdens deze onzekere tijden staan wij voor u klaar: Bourguignon Lease blijft gewoon open en bereikbaar. Wij volgen daarin de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Als mobiliteitspartner denken wij graag mee in het belang van de relatie en weten wij als geen ander dat mobiliteit maatwerk is. Ook het afleveren van auto’s bij klanten gaat gewoon door, maar wel net even anders dan u normaal van ons gewend bent. De sleutels geven we af middels een mooie worp en uitleg en aflevering gaan op gepaste afstand. Voordat de nieuwe berijders op pad gaan worden het stuur, de pook en de deurklink goed gereinigd. Zo blijven we samen gezond!

Let op! Auto’s inleveren kan bij voorkeur alleen op afspraak.

Voor vragen over het coronavirus kunt u bij een van onze medewerkers terecht. Bel gerust met 058 – 284 70 40 of stuur een mail naar infolease@bourguignon.nl voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar.