Bourguignon lease

Over Michiel

Met veel enthousiasme stellen wij u voor aan onze nieuwe accountmanager, Michiel Hovingh. Sinds 23 mei is hij in dienst bij Bourguignon Lease.

Michiel gaat zich bezighouden met het ontzorgen van huidige en nieuwe klanten in de regio Groningen. Hij zal daarbij nauw samenwerken met onze mensen in Leeuwarden om u zo goed mogelijk te voorzien in uw mobiliteitsbehoefte.

“Mijn naam is Michiel Hovingh, ik ben geboren en getogen in Assen en heb twee prachtige dochters van 0 en 8 jaar. Als ik thuis ben houd ik ervan om gezellig met mijn gezin naar het pretpark of de dierentuin te gaan. Verder ben ik groot muziekliefhebber hierdoor zal de autoradio niet vaak uitstaan als ik onderweg ben.

Mijn salescarrière begon bij het verkopen van advertenties in de krant, ik kwam erachter dat ik veel energie kreeg van het menselijke aspect hiervan, derhalve heb ik dit zes jaar gedaan. Omdat ik altijd al interesse had in de mobiliteitsbranche heb ik hierna een overstap gemaakt naar het welbekende Autotrack, hier heb ik bijgedragen in de transitie van offline naar online. Ik heb hier veel collega’s ontmoet die ook werkzaam waren/zijn in de Autolease branche wat bij mij een vuurtje had aangewakkerd. Kort samengevat ben ik dus door een gezonde dosis leergierigheid en een natuurlijke interesse voor de leasebranche bij Bourguignon Lease terechtgekomen.

Vanaf het moment van solliciteren tot aan het tweede gesprek had ik al meteen een positief gevoel bij Bourguignon Lease. De nuchtere transparante manier van werken is een manier die bij mij ook tweede natuur is, het klikte eigenlijk op alle fronten dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Bij mij ligt de passie voor accountmanagement in het lange termijn ontzorgen van de klant. Op nummer 1 staat keihard werken om altijd meer te doen dan je concurrent. Ook is het belangrijk om altijd zichtbaar te zijn, je wilt ervoor zorgen dat je altijd beschikbaar bent, een beetje zoals een goede vriend?

Voor veel accountmanagers stopt de samenwerking wanneer de deal is gesloten, bij mij luidt vanaf hier het startschot.  Ik wil graag dat mijn klanten het gevoel krijgen dat ik naast ze sta en niet recht tegenover ze zit.

Als kleine jongen wou ik altijd al de beste verkoper van Nederland worden, deze ambitie is in al die jaren niet veranderd, het verschil is dat ik inmiddels door heb wat deze woorden echt betekenen. En het leukste van alles? Ik mag met deze ambitie voor u aan de slag in de bruisende regio Groningen!”

 

Interesse in de mogelijkheden?

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.