Full operational lease zakelijk

Full operational lease is een van de mogelijkheden bij Bourguignon Lease. Operational lease is één van de meest voorkomende leasevormen. Eén van de twee basisvormen die gehanteerd wordt voor het zakelijke domein is full operational lease.

In dit geval:

  • heeft u keuze uit alle automerken en modellen;
  • komt het kenteken van de auto op naam van Bourguignon Lease te staan en betalen wij de wegenbelasting. Deze kosten worden rechtstreeks doorbelast in uw maandbedrag;
  • ligt het restwaarderisco aan het einde van de contractperiode bij Bourguignon Lease;
  • kunt u aan het einde van uw contract ervoor kiezen om de leaseauto over te nemen.

Vraag een offerte aan

De voordelen van full operational lease

Een leasecontract waarbij alles zit inbegrepen? Dat is full operational lease zakelijk. Hiermee rijdt u zorgeloos van A naar B. Wij nemen de gehele operatie uit handen en regelen o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling en verzorgen uw brandstofadministratie.

Per maand betaald u een vast bedrag waarbij rekening gehouden is met operationele en onverwachte kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan, wel zo prettig.

 

Offerte aanvragen

Leaseauto uitzoeken

Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto is altijd een hele klus, want voor welke opties, kleur en uitvoering kunt u het beste gaan? Wij helpen u met het uitzoeken van een leaseauto, om zo gezamenlijk het meest uit uw leasebudget te halen.

Download hier de algemene voorwaarden operational lease

Download hier de verzekeringsvoorwaarden voor zakelijke lease

Adviesgesprek aanvragen

De beste deal voor full operational lease in Leeuwarden

Wij van Bourguinon Lease werken met een klein team. Hierdoor bieden we u altijd eerlijkheid, openheid en flexibiliteit. Om deze reden kunnen wij dan ook de beste deals voor u samenstellen, zodat u zorgeloos weg kunt rijden. Bent u benieuwd geworden naar onze shortlease mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Deze bedrijven gaan de weg op met Bourguignon Lease

Vragen over full operational lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan