Goedkoop
De beste deals van Noord-Nederland!
Flexibel leasen
Opzegtermijn van 1 maand of korter
Volledig ontzorgd rijden
Uiteraard tegen een gunstig tarief

Zakelijke shortlease is een van de opties  bij Bourguignon Lease. De ene dag rijden om uw klanten te bezoeken, de andere dag rijdt u Nederland op en neer voor een beurs. Een zakelijke shortlease auto is niet zo maar een auto. Hij moet passen bij u en uw bedrijf én dat voor een gunstig tarief. Of u nu een stadsauto zoekt of een bedrijfswagen, wij regelen het. Niet vastzitten aan een jaarcontract, maar elke dag op kunnen zeggen. Dat is de flexibiliteit die zakelijke shortlease van Bourguignon Lease u biedt, en dat als goedkoopste van Noord-Nederland!

Vraag een offerte aan

Goedkoopste shortlease zakelijk

De ideale leasevorm voor tijdelijke inzet

Bij de inzet van evenementen, tijdelijke projecten, detacheringsmedewerkers, tijdelijke en flexibele arbeidsovereenkomsten of gedurende een proefperiode is shortlease dé perfecte oplossing. Met deze leasevorm kunt u namelijk een auto leasen voor een periode van één tot 12 maanden, met een opzegtermijn van één maand of korter (opzegbaar na één maand).

  • Geen langdurig contract
  • Weinig risico, u weet wat de kosten zijn
  • Shortlease mogelijk van 2 maanden tot 12 maanden
  • Mogelijkheid tot het uitproberen van een auto
  • Profiteer van een gunstig tarief
Adviesgesprek aanvragen

Shortlease aanbod met een goede prijs

Vanuit Bourguignon Lease bieden we verschillende shortlease bedrijfswagens en personenauto’s aan in Noord-Nederland. Benieuwd naar het actuele aanbod en de mogelijkheden? U vindt ons actuele shortlease aanbod hier.

Actuele shortlease aanbod

De beste deal voor shortlease

Bij Bourguinon Lease werken we met een klein team van leaseadviseurs. Hierdoor bieden we u altijd eerlijkheid, openheid en flexibiliteit. Daarom bieden wij dan ook de beste én goedkoopste deals, zodat u zorgeloos weg kunt rijden. Bent u benieuwd geworden naar onze shortlease mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze shortlease opties?

Wij stellen graag de beste deal voor u samen!
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen