Bourguignon lease

In korte tijd gingen we van een epidemie naar een pandemie en van een coronavirus naar een coronacrisis. Het is niet meer alleen iets medisch, de invloeden op de gehele economie zijn voelbaar, ook voor ons. Het aantal zakelijke lease aanvragen zijn flink teruggelopen. Logisch, er wordt veel vanuit huis gewerkt en de bedrijven die het hardst getroffen worden hebben wel wat anders aan hun hoofd dan de aanschaf van een leaseauto.

Als mobiliteitspartner denken wij graag mee in het belang van de relatie en weten wij als geen ander dat mobiliteit maatwerk is.  Zo nam er vorige week een relatie contact met ons op. Zijn werknemers stapten normaliter met z’n vieren in een busje en reden dan samen naar de werklocatie. “Dit voelde niet meer goed”, vertelde hij. Door een tweede busje in te zetten wilde hij het risico op besmetting voor zijn personeel verkleinen, ongeacht de financiële nadelen op de lange termijn. Na een aantal vragen te hebben gesteld wezen wij hem op de shortlease mogelijkheden.

Shortlease kan juist nu een uitkomst bieden voor bedrijven die te maken hebben met een tijdelijk mobiliteitsvraagstuk. Een shortlease contract is na de looptijd van een maand namelijk per dag opzegbaar. Dit maakte shortlease een ideale oplossing voor relaties waar het werk gewoon doorgaat, maar de maatregelen wel in acht moeten worden genomen. Op deze manier kunnen werkgevers hun werknemers met een gerust hart de weg op sturen en kan de werkgever in betere tijden het contract direct beëindigen.

Heeft u ook te maken met een tijdelijk mobiliteitsvraagstuk?

Onze lease adviseurs adviseren u graag
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie