Volledig ontzorgd rijden
incl. reparatie, onderhoud & banden
All-in prijzen
incl. belastingen & verzekeringen
Hulpdienst 24/7
incl. vervangend vervoer na 72 uur

Private lease Leeuwarden is één van de opties van Bourguignon Lease. Met private lease kiest u zelf de auto, de leaseperiode en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U heeft bij ons keuze uit alle automerken en modellen tegen een vast bedrag per maand. Met private lease rijdt u onbezorgd een nieuw auto naar keuze zonder onaangename financiële verrassingen. U betaalt namelijk geen bijtelling of wegenbelasting. Daarnaast is de btw (21%), het onderhoud en de reparaties bij de leaseprijs inbegrepen. U hoeft alleen de brandstof en eventuele verkeersboetes zelf te betalen. In veel gevallen is private lease dan ook goedkoper dan het aanschaffen van een auto zelf.

Vraag een offerte aan

Private leasen in Leeuwarden bij Bourguignon Lease is onbezorgd rijden

Leasen of kopen, wat is voordeliger?

Vaak is private leasen veel voordeliger dan het aanschaffen van een auto. Helemaal wanneer u graag rijdt in één van de nieuwste auto’s, wilt besparen op brandstofkosten of een vast bedrag per maand wil betalen inclusief alle autokosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie.

Let op: volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd. Dit betekent dat het termijnbedrag vanaf 1 januari 2025 kan stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Bekijk al onze leasevormen

Keuze uit meer dan 60 automerken & modellen

Of u nu zakelijk of privé een auto wil leasen, kiest voor een kleine of grote auto, een VW of Peugeot, benzine, elektrisch of groengas, wij kunnen alle automerken en uitvoeringen leveren. Samen kijken we naar uw situatie, behoeftes en budget om tot een slimme mobiliteitsoplossing voor u en uw organisatie te komen. Onze private leaseprijzen zijn inclusief 21% btw.

 

Bekijk onze leasedeals

Keurmerk Private Lease

Bourguignon Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dat betekent voor u, dat u vertrouwd bij ons uw auto least. Op onze private lease zijn de algemene voorwaarden Keurmerk Private Leaseaanvullende voorwaarden private lease en de verzekeringsvoorwaarden van toepassing.

Privacybeleid

We hechten veel waarde aan uw privacy en zullen uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de doeleinden zoals uiteengezet in ons privacybeleid. Bourguignon Lease behandelt en beveiligt de persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van haar websites met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Meer informatie over ons

Vragen over private lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Contact opnemen