Bourguignon lease

Bourguignon Lease is een onafhankelijke leasemaatschappij. Dat betekent dat we álle auto’s kunnen leveren. Van een compacte stadsauto, supersnelle sportauto, ruime gezinsauto tot representatieve zakenauto: alles kan. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben onze adviseurs een top 5 van de meest populaire leaseauto’s voor u gemaakt. Dat maakt kiezen een stuk eenvoudiger!

Volkswagen ID.3 1ST

De voordelen van voorlopen

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering. Deze limited edition heeft een actieradius tot 424 km*.

De Volkswagen ID.3 is tevens verkrijgbaar in de Life editie en de Business editie.

Meer over de Volkswagen ID.3

Ford Focus

U krijgt alle ruimte

Ford Focus: luxe, ruim en comfortabel. U staat er dan ook niet van te kijken dat de veelzijdige Focus meerdere titels op zijn naam heeft staan. Doet hij best goed, toch?

De nieuwe Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal. Wat betekent dat alles rondom deze Ford is gecreëerd om een rijke, interactieve gebruikservaring te bieden. Dankzij een sterker premium, sportief silhouet oogt de nieuwe Focus volwassener.

Ford Focus leasen?

Kia e-Niro

Elektrisch en ontspannen

Het is een van de meest succesvolle elektrische auto’s in ons land: de Kia e-Niro. Met z’n 64 kWh-grote batterij en vanafprijs van €44.995 is het een aantrekkelijke combinatie voor leasend Nederland.

Met de Kia e-Niro rijd u niet alleen elektrisch, maar ook ontspannen en veilig. Kies uw bestemming en ga: de e-Niro beschikt over een range tot 455 km. En met de lage bijtelling vanaf 8% rijdt u ook nog een heel voordelig.

Meer informatie

ŠKODA ENYAQ iV

De eerste elektrische SUV van ŠKODA

ŠKODA’s eerste elektrische SUV: de ENYAQ iV.  De elektrische SUV heeft een snellaadfunctie waarmee hij binnen maximaal 42 minuten van 5 naar 80% kan laden. Daarnaast is hij in staat een gewicht tot 1.000 kg* te trekken. Wilt u de ENYAQ iV in 2021 zakelijk leasen? Dat kan! Zodra de ENYAQ verkrijgbaar is, bent u bij Bourguignon Lease aan het juiste adres!

De ENYAQ iV staat naar verwachting begin 2021 in de showroom,

Neem contact met ons op!

Peugeot 208

Dé auto van het jaar 2020

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze compacte stadsauto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

Ontdek de Peugeot e-208 EV bij ons!

Meer weten over onze leaseauto's?

Neem contact met ons op!
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie