Heeft u de keuze gemaakt om een auto te leasen? Dan is het goed om te weten welke leasevorm het beste past bij uw bedrijf en situatie. Bourguignon Lease biedt u passende leasevormen aan. Zo is er altijd een mobiliteitsoplossing die het beste bij u past!

Twijfelt u sterk over welke leasevorm bij u past? Wij begrijpen dat het een lastige keuze kan zijn. Daarom adviseren wij u graag over wat het beste is voor uw situatie.

Offerte aanvragen

Ontdek onze zakelijke leasevormen

Operational lease

Eén van de bekendste leasevormen is operational lease. De leasevorm operational lease betekent risicoloos leasen van een auto. U leaset namelijk voor een vast all-in maandbedrag en Bourguignon Lease ontzorgt u geheel.

Meer informatie

Shortlease

Shortlease is de ideale leasevorm voor bij de inzet van evenementen, tijdelijke projecten, detacheringsmedewerkers, tijdelijke en flexibele arbeidsovereenkomsten of gedurende een proefperiode. U kunt met deze leasevorm namelijk een auto leasen voor één tot 12 maanden, met een opzegtermijn van één maand of korter.

Meer informatie

Sale en leaseback

Sale en leaseback betekent dat uw wagenpark aan Bourguignon Lease wordt verkocht en u de auto’s vervolgens weer terug leaset. Hier verkrijgt u extra kapitaal en wordt u mobiliteit geheel geregeld door Bourguignon Lease.

Meer informatie

Starterslease

Starterslease is een leasevorm die startende ondernemers de mogelijkheid geeft om een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden te leasen.

Meer informatie

Occasion lease

Occasion lease is een veel gebruikte leasevorm waarbij jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens worden ingezet. Door het opnieuw inzetten van deze auto’s kunnen we een gunstig leasetarief bieden zonder langlopende contracten.

Meer informatie

Financial lease

Financial lease is een financieringsvorm waarmee u de verkoopprijs van de auto gespreid in termijnen over een aantal jaar vermeerderd met rentekosten aan ons terugbetaald. Bourguignon Lease blijft juridisch eigenaar totdat de auto is afbetaald, daarna is de auto van u.

Meer informatie

Advies over zakelijke lease?

Onze lease adviseurs staan voor u klaar!
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen