Als zelfstandig ondernemer krijgt u te maken met (hoge) investeringen. De bedragen lopen vooral als starter vaak op. Zo ook wanneer u een bedrijfsmiddel, zoals een bedrijfswagen, nodig heeft. Een auto leasen kan daarom heel aantrekkelijk zijn als zzp’er. Bourguignon Lease financiert dan uw bedrijfsmiddel en u betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van zakelijk leasen als zzp’er.

1. Het volledige aankoopbedrag gefinancierd

In tegenstelling tot koop hoeft u bij leasing niet direct het volledige aankoopbedrag te betalen. Bourguignon Lease betaalt het aankoopbedrag aan uw leverancier. Hierna betaalt u elke maand een deel aan aflossing en rente terug aan Bourguignon Lease. Zo kunt u direct profiteren van uw nieuwe bedrijfsmiddel en uw taken als zelfstandig ondernemer goed doorpakken.

2. Kies zelf uw leasevorm

Wanneer u kiest voor zakelijk leasen zzp bepaalt u zelf welk type van lease het beste bij u past. Een veel gekozen leasevorm bij zzp’ers is financial lease. Aan het einde van de looptijd bent u dan eigenaar van het bedrijfsmiddel. Een andere mogelijkheid is operational lease. Dit is het meest vergelijkbaar met huur. Hierbij betaalt u alleen voor het gebruik van het bedrijfsmiddel. Aan het einde van het contract gaat het bedrijfsmiddel terug naar ons.

Speciaal voor startende ondernemers biedt Bourguignon Lease de Starterslease aan: een leasevorm die startende ondernemers de mogelijkheid geeft om een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden te leasen.

3. Tweedehands zakelijk leasen zzp

Tweedehands leasen noemen wij ook wel Occasion Lease. Voor occasion lease zetten wij jong gebruikte auto’s in die jonger dan 3 jaar zijn. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige auto’s die vanaf 12 maanden kunnen worden geleased. Doordat we deze auto’s snel kunnen inzetten is het niet uitzonderlijk dat u de volgende dag al kunt rijden. Occasion lease is extra interessant voor zzp’ers en bij de inzet van medewerkers voor tijdelijke projecten.

4. Tussentijds aflossen of afkopen mogelijk

De looptijd van uw leasecontract is afhankelijk van het bedrijfsmiddel en het bouwjaar. Wanneer u vóór het einde van het contract extra liquiditeit beschikbaar heeft, kunt u ook altijd eerder uw lease aflossen of afkopen. Dit kan bij Bourguignon Lease zonder dat u hiervoor extra betaalt. Zo bepaalt u zelf of u de gehele contractperiode maandelijks een bepaald bedrag betaald of uw lease tussentijds aflost.

5. U kunt altijd rekenen op de beste service

Wanneer u leaset bij Bourguinon Lease kunt u altijd rekenen op de beste service. Bij ons staan uw wensen en behoeften voorop. Zo kiest u zelf uw dealer en is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Met een persoonlijke en transparante aanpak weet u waar u aan toe bent en leveren wij maatwerk voor iedere klant.

Bourguignon Lease heeft verschillende zzp’ers die een lease hebben afgesloten. Hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd met zelfstandigen en weten we waar de wensen en behoeftes liggen. Wilt u starten met zakelijk leasen zzp? Neem contact met ons op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over leasen als zzp'er?

Stel ze aan onze adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie