Merkonafhankelijk
Keuze uit meer dan 60 merken
Flexibel in een veranderende wereld
Wij staan altijd voor u klaar
Achteraf geen verrassingen
Alles geregeld van A tot Z

Het leasebedrijf van Noord-Nederland

Bij Bourguignon Lease rijdt u zorgeloos een jong gebruikte of nieuwe leaseauto. Als het leasebedrijf van Noord-Nederland zijn de mogelijkheden om bij ons te leasen eindeloos. Bij ons staan uw wensen en behoeften voorop. Zo kiest u zelf uw dealer en is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Met een persoonlijke en transparante aanpak weet u waar u aan toe bent en leveren wij maatwerk voor iedere klant. Van ons kunt u een passende oplossing voor iedere situatie verwachten.

Mobiliteit beweegt ons

Een leaseoplossing voor iedereen

Of u nu zakelijk of privé een auto wil leasen, kiest voor een kleine of grote auto, een VW of Peugeot, benzine, elektrisch of groengas, wij kunnen alle automerken en uitvoeringen leveren. Samen kijken we naar uw situatie, behoeftes en budget om tot een slimme mobiliteitsoplossing voor u en uw organisatie te komen.

Ondernemers onder elkaar

Bij ons bent u geen klant, maar een partner. U heeft een vaste lease adviseur die regelmatig contact met u heeft over de laatste ontwikkelingen binnen uw organisatie en in de mobiliteitssector. We vinden het belangrijk om diverse ondernemers en branches aan elkaar te verbinden. Daarom organiseren we regelmatig een netwerkborrel voor onze zakelijke klanten.

Flexibel in een veranderende wereld

Als ondernemer bent u continue in beweging. Ook de mobiliteitswereld staat niet stil. Dit vraagt om flexibele leaseoplossingen die met uw organisatie meebewegen. Wij zijn op de hoogte van alle mobiliteitsoplossingen en zoeken samen naar de beste oplossingen voor u en uw organisatie!

Achteraf nooit verrassingen 

Niemand houdt van verrassingen achteraf, ook wij niet. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Deze bedrijven gaan de weg op met Bourguignon Lease
Kennismaken met Bourguignon Lease? Plan een vrijblijvende afspraak
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Plan een adviesgesprek Direct geregeld
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie