Alle informatie omtrent u leasecontract binnen handbereik? Geen probleem. Met de Berijdersapp van Bourguignon Lease heeft u alle relevante informatie omtrent uw leasecontract op de App in uw telefoon. Zo heeft u één gecentraliseerde plek waarop u de laatst bekende kilometerstand, schadeafhandeling(en) en bekeuringen kunt inzien. Tevens vindt u alle voorwaarden en handige documentatie omtrent uw leasecontract in de app.

Het brandstofverbruik, een belangrijk item in kostenvermindering, is eveneens zichtbaar. Uw tankbeurten worden namelijk actief bijgehouden en weergeven als een ‘brandstofverbruiksscore’ zo weet u op een snelle en gemakkelijke manier altijd waar u aan toe bent, dat is mooi meegenomen!

Het berijdersboekje

In de BerijdersApp is tevens het berijdersboekje te vinden. In dit boekje vindt u alle informatie over bijvoorbeeld het maken van een afspraak om uw winter/zomerbanden om te wisselen, wat te doen bij schade en hoe u om moet gaan met diefstal. Ook zijn updates en wijzigingen in uw leasecontract realtime met één druk op de knop inzichtelijk te maken.

Download hem hier!

De berijdersapp van Bourguignon Lease is inbegrepen in uw leasecontract en gemakkelijk te downloaden via onderstaande links.
    Klik hier voor Apple                                                      Klik hier voor Android

Hoe werkt het?

Stap 1: Installeer de app

De app is beschikbaar op Android en Apple

Stap 2: vul het e-mail adres in wat bij ons bekend is

Omdat de berijdersapp gekoppeld is op basis van e-mail adres is het belangrijk dat u het mailadres gebruikt wat is opgegeven bij het afsluiten van het leasecontract.

Stap 3: Verifieer uw account

Nadat u uw mailadres heeft ingevuld krijgt u een verificatiecode toegestuurd op de mail, gebruik deze code in uw app om uw account te verifiëren.

Stap 4: formuleer uw eigen unieke pincode.

Met deze code kunt u gemakkelijk inloggen op de app, bewaar de daarom code goed!

Stap 5: gefeliciteerd! Uw Bourguignon Lease BerijdersApp is klaar voor gebruik

Ontdek de mogelijkheden!

Let op!

Wanneer u de melding ontvangt dat uw e-mailadres niet herkend wordt verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via infolease@bourguignon.nl of via ons algemene nummer: 058 284 7040.

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen om uw kenteken bij de hand te houden.