Als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk tijd besteden aan je core business, want hier verdien je uiteindelijk je geld mee. Full Operational Lease kan je hierbij helpen en wij leggen je graag uit hoe.

Wat is Full Operational Lease? 

Bij zakelijke Full Operational Lease rij je als ondernemer voor een vast bedrag per maand een auto voor een langere periode, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Je hebt hierdoor geen omkijken meer naar onderhoud, banden, reparaties, vervangend vervoer en verzekeringen. Als leasemaatschappij kunnen wij dit allemaal voor je regelen, wel zo makkelijk. 

Voordelen van Full Operational Lease 

1. Gemak en tijdsbesparing 
Doordat alle zaken rondom de auto zijn geregeld, hoef je hier als ondernemer geen energie in te steken. Dit bespaart je veel tijd en gedoe! 

2. Kostenbesparing 
Doordat alle kosten zijn inbegrepen in het maandbedrag, weet je als ondernemer precies waar je aan toe bent. Dit maakt het gemakkelijker om de autokosten te budgetteren en te voorspellen. Bovendien hoef je niet te investeren in de aanschaf van een auto, zodat je kapitaal vrijhoudt voor investeringen in je eigen onderneming.

3. Fiscale voordelen 
Bij zakelijke full operational lease is het mogelijk om de kosten van de leaseauto af te trekken van de winst. Hierdoor betaal je als ondernemer minder belasting. Daarnaast hoef je geen btw te betalen over de aanschaf van de auto. 

4. Flexibiliteit 
Je kunt kiezen voor de auto die bij je past. Dit kan een nieuwe zijn, maar bijvoorbeeld ook een jong gebruikte auto. Eentje op brandstof, elektrisch, of hybride? Zeg het maar. 

5. Geen restwaarderisico 
Bij full operational lease draagt de leasemaatschappij het restwaarderisico. Dit betekent dat je als ondernemer niet verantwoordelijk bent voor de waarde van de auto aan het einde van de leaseperiode. Dit kan financieel gunstig zijn, omdat je geen risico loopt op een lagere verkoopprijs dan verwacht. 

Conclusie 

Zakelijke Full Operational Lease kan dus verschillende voordelen bieden, waaronder kostenbesparing, gemak, fiscale voordelen, flexibiliteit en geen restwaarderisico. Meer weten?  Neem contact met ons op voor een advies op maat! 

Interesse in full operational lease?

Neem contact op over de mogelijkheden
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Contact