Jong gebruikte auto's
Niet ouder dan 3 jaar
Gunstig leasetarief
De goedkoopste van Friesland
Snel inzetbaar
Rij direct weg!

Full operational lease occasion

Full operational lease is een van de mogelijkheden bij Bourguignon Lease. Operational lease is één van de meest voorkomende leasevormen. Eén van de twee basisvormen die gehanteerd wordt voor het zakelijke domein is full operational lease: een betrouwbare, flexibele én goedkope oplossing voor zzp’ers, kleine ondernemers en mkb’ers.

In dit geval:

  • heeft u keuze uit alle automerken en modellen;
  • komt het kenteken van de auto op naam van Bourguignon Lease te staan en betalen wij de wegenbelasting. Deze kosten worden rechtstreeks doorbelast in uw maandbedrag;
  • ligt het restwaarderisco aan het einde van de contractperiode bij Bourguignon Lease;
  • kunt u aan het einde van uw contract ervoor kiezen om de leaseauto over te nemen.

Vraag een offerte aan

Gunstige leasetarieven zonder langlopende contracten

Full operational lease occasion is een veel gebruikte leasevorm waarbij jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens worden ingezet. Door het opnieuw inzetten van deze auto’s kunnen we een gunstig leasetarief bieden zonder langlopende contracten!

Meer informatie over occasion lease

De voordelen van full operational lease

Een leasecontract waarbij alles zit inbegrepen? Dat is full operational lease. Hiermee rijdt u zorgeloos van A naar B. Wij nemen de gehele operatie uit handen en regelen o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling en verzorgen uw brandstofadministratie.

Tevens rijdt u bij occasion lease in een auto waarvan de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. De aanschafwaarde ligt daardoor een stuk lager dan de aanschafwaarde van een nieuwe auto. Hierdoor krijgt u te maken met een aanzienlijk lager maandtarief. Dat kan een hoop geld schelen. Per maand betaald u een vast bedrag waarbij rekening gehouden is met operationele en onverwachte kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan, wel zo prettig.

 

Adviesgesprek aanvragen

Vragen over full operational lease occasion?

Stel ze aan onze adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen