Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 1ST
€540 p/mnd ex. BTW

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Deze limited edition met een actieradius tot 424 km* hebben we al grotendeels voor je samengesteld met de fijnste extra's. De Volkswagen ID.3 is tevens verkrijgbaar in de Life editie en de Business editie. De ID.3 Life maakt elke rit extra comfortabel. Bijvoorbeeld dankzij de stuur- en stoelverwarming. De ID.3 Business stelden we speciaal samen voor de zakelijke rijder en zit boordevol handige extra's.

Offerte aanvragen

Beschrijving

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering. Deze limited edition met een actieradius tot 424 km* hebben we al grotendeels voor je samengesteld met de fijnste extra’s.

De Volkswagen ID.3 is tevens verkrijgbaar in de Life editie en de Business editie. De ID.3 Life maakt elke rit extra comfortabel. Bijvoorbeeld dankzij de stuur- en stoelverwarming. De ID.3 Business stelden we speciaal samen voor de zakelijke rijder en zit boordevol handige extra’s. Neem contact op voor meer informatie.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. Voor private lease tarieven kunt u informatie opvragen.

Specificaties
Kleur: Moonstone Grey
Gewicht auto: 1.694 kg
Brandstof: Elektrisch
Transmissie: Automaat
Actieradius: Tot 195 km
Accu: 58 kWh li-ion
CO2 uitstoot: 0 gr
Topsnelheid: 160 km/u
Leasedeal
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000 km
Bijtelling: 16%
Prijs per maand: €540,- ex. btw