Zelf economisch eigenaar
Keuze uit meer dan 60 merken
Inruilauto ter aanbetaling mogelijk

Gespreid betalen in termijnen

Financial lease is een financieringsvorm waarmee u de verkoopprijs van de auto gespreid in termijnen over een aantal jaar vermeerderd met rentekosten aan ons terugbetaald. Bourguignon Lease blijft juridisch eigenaar totdat de auto is afbetaald, daarna is de auto van u.

Hoe werkt het?

Auto kiezen en op naam zetten

U kiest zelf uw auto en kunt kiezen uit alle automerken en uitvoeringen. De leaseauto wordt vervolgens door uw organisatie aangekocht, komt op uw balans en op naam van uw organisatie te staan. Bourguignon Lease regelt de financiering van de leaseauto. Operationele zaken zoals verzekeringen, service en onderhoud dient u zelf te regelen. Houd er rekening mee dat dit invloed heeft op de beschikbare financiƫle middelen voor uw bedrijfsvoering.

Offerte aanvragen

Aanbetalen & voorfinancieren

Om het te financieren bedrag te verlagen is het mogelijk om een aanbetaling te doen. Een aanbetaling met een inruilauto is in overleg mogelijk. U dient de BTW op de leaseauto vooruit te betalen. Deze kunt u zelf terugvorderen via de Belastingdienst. Wanneer het slottermijn van de financiering is betaalt, is de auto volledig van u.

Adviesgesprek aanvragen

Vragen over financial lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen financial lease en operational lease?

Financial lease is een financieringsvorm waarmee u de verkoopprijs van de auto gespreid in termijnen over een aantal jaar vermeerderd met rentekosten aan ons terugbetaald. Bourguignon Lease blijft juridisch eigenaar totdat de auto is afbetaald, daarna is de auto van u. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzekeringen en betaalt zelf de wegenbelasting.

Bij operational lease komt het kenteken van de auto op naam van Bourguignon Lease te staan en betalen wij de wegenbelasting. Deze kosten worden rechtstreeks door belast in uw maandbedrag. De restwaarderisco aan het einde van de contractperiode ligt bij Bourguignon Lease.

Meer informatie over operational lease

Uit welke automerken kan ik kiezen?

U kunt uit alle automerken, modellen en transmissies kiezen. Weet u niet goed welke auto het beste bij u en uw organisatie past? Onze lease adviseurs helpen u graag op weg.

Hoe werkt financial lease bij Bourguignon Lease?

U kunt bij ons terecht voor financial lease. Wij besteden dit wel uit aan een tussenpersoon.