Jong gebruikte auto's
Gunstig leasetarief
Snel inzetbaar

Gunstige leasetarieven zonder langlopende contracten

Occasion lease is een veel gebruikte leasevorm waarbij jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens worden ingezet. Door het opnieuw inzetten van deze auto’s kunnen we een gunstig leasetarief bieden zonder langlopende contracten!

Interessant voor zzp’ers & tijdelijke inzet van medewerkers

Voor occasion lease zetten wij jong gebruikte auto’s in die jonger dan 3 jaar zijn. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige auto’s die vanaf 12 maanden kunnen worden geleased. Doordat we deze auto’s snel kunnen inzetten is het niet uitzonderlijk dat u de volgende dag al kunt rijden. Occasion lease is extra interessant voor zzp’ers en bij de inzet van medewerkers voor tijdelijke projecten. Benieuwd naar ons huidige aanbod occasion leaseauto’s? Informeer bij onze lease adviseurs.

Download hier de algemene voorwaarden zakelijke lease
Download hier de verzekeringsvoorwaarden voor zakelijke lease

Vragen over occasion lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Uit welke automodellen en merken kan ik kiezen?

In principe bieden wij alle automerken en modellen aan. Voor het actuele aanbod en de mogelijkheden raden we u aan om even contact op te nemen met onze lease adviseurs.

Waar kan ik jullie actuele voorraad bekijken?

Onze actuele voorraad kunt u bekijken bij onze leasedeals.

Hoe bereken ik mijn bijtelling of leaseprijs?

Het berekenen van een leaseprijs is maatwerk en kunt u bij ons opvragen. Bij iedere offerte vermelden wij de fiscale waarde waarover uw bijtelling wordt berekend. Wat dit voor u persoonlijk betekend kunt u het beste navragen bij uw salarisadministratie.

Wat is het voordeel van occasion lease?

Occasion leaseauto’s zijn direct beschikbaar, vaak voordeliger en bieden meer flexibiliteit. Dit maakt deze leasevorm ideaal voor o.a. startende ondernemers.