Flexibel in een veranderende wereld
We staan altijd voor u klaar
Merkonafhankelijk
Keuze uit meer dan 60 merken
Achteraf geen verrassingen
Alles geregeld van A tot Z

Full en netto operational lease

Operational lease is de meest voorkomende zakelijke leasevorm. Daarbinnen worden twee basis leasevormen gehanteerd voor het zakelijke domein: full en netto operational lease.

In beide gevallen:

  • heeft u keuze uit alle automerken en modellen;
  • komt het kenteken van de auto op naam van Bourguignon Lease te staan en betalen wij de wegenbelasting. Deze kosten worden rechtstreeks doorbelast in uw maandbedrag;
  • ligt het restwaarderisco aan het einde van de contractperiode bij Bourguignon Lease;
  • kunt u aan het einde van uw contract ervoor kiezen om de leaseauto over te nemen.

Wat is het verschil?

Full operational lease

Volledig ontzorgd rijden

Met een full operational leasecontract rijdt u zorgeloos van A naar B. Wij nemen de gehele operatie uit handen en regelen o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling en verzorgen uw brandstofadministratie.

U betaalt een vast bedrag per maand waarbij rekening is gehouden met operationele en onverwachte kosten. Er zijn dus geen onverwachte kosten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Vraag een offerte aan

Netto operational lease

Zelf de operatie in handen

Waar Bourguignon Lease bij full operational lease de gehele operatie uit handen neemt, regelt u dit bij netto operational lease zelf. U bent dus zelf verantwoordelijk voor het regelen van o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling en uw brandstofadministratie.

Wilt u investeren in uw eigen onderneming en heeft u eigen bedrijfsauto’s? Dan is de leasevorm sale en leaseback iets voor u!

Meer informatie

Leaseauto uitzoeken

Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto is altijd een hele klus, want voor welke opties, kleur en uitvoering kunt u het beste gaan? Wij helpen u met het uitzoeken van een leaseauto, om zo gezamenlijk het meest uit uw leasebudget te halen.

Download hier de algemene voorwaarden operational lease

Download hier de verzekeringsvoorwaarden voor zakelijke lease

 

Deze bedrijven gaan de weg op met Bourguignon Lease

Vragen over operational lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Uit welke automerken kan ik kiezen?

Wij zijn een merkonafhankelijke leasemaatschappij. U kunt dus uit alle automerken en modellen kiezen.

Wat kost het leasen van een zakelijke leaseauto?

De kosten van een zakelijke leaseauto zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de restwaarde, jaarkilometrage en leasevorm. Wilt u een kostenindicatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze lease adviseurs.

Hoe bereken ik mijn leaseprijs of bijtelling?

Het berekenen van een leaseprijs is maatwerk en kunt u bij ons opvragen. Bij iedere offerte vermelden wij de fiscale waarde waarover uw bijtelling wordt berekend. Wat dit voor u persoonlijk betekend kunt u het beste navragen bij uw salarisadministratie.

> Lees meer over de actuele regels rondom bijtelling

 

Komt de leaseauto op mijn balans te staan?

Nee, onze operational leasevormen zijn op basis van off-balance financiering. Dit betekent dat de leaseauto door Bourguignon Lease wordt aangekocht en niet op uw balans komt te staan. Hierdoor heeft u meer financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.

Waar vind ik de zakelijke lease voorwaarden?
Ik heb een leaseauto per direct nodig. Kan ik gelijk rijden of is er ook een regeling voor de overbruggingsperiode?

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen voor de overbruggingsperiode tijdelijk vervoer voor u regelen. Indien u direct u definitieve leaseauto wilt, is het mogelijk om te kiezen voor een voorraadauto of een occasion.