Volledig ontzorgd rijden
Alles geregeld van A tot Z
Flexibel leasen
Opzegtermijn van 1 maand of korter
Altijd een scherp tarief
Het beste aanbod van Friesland

Shortlease: de ideale leasevorm voor tijdelijke inzet

Shortlease is de ideale leasevorm voor bij de inzet van evenementen, tijdelijke projecten, detacheringsmedewerkers, tijdelijke en flexibele arbeidsovereenkomsten of gedurende een proefperiode. U kunt met deze leasevorm namelijk een auto leasen voor één tot 12 maanden, met een opzegtermijn van één maand of korter.

Vraag een offerte aan

Profiteren van een flexibel wagenpark

Weinig financieel risico

Bij ons profiteert u van een vast bedrag per maand incl. houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden, allrisk verzekering, schade inzittende verzekering en vervangend vervoer bij onderhoud en schade. Daardoor loopt u weinig financieel risico en kunnen u en uw medewerkers volledig ontzorgd rijden door onze aanvullende services.

Vraag een offerte aan

Shortlease aanbod

Vanuit Bourguignon Lease bieden we verschillende shortlease bedrijfswagens en personenauto’s aan. Benieuwd naar het actuele aanbod en de mogelijkheden? U vindt ons actuele shortlease aanbod hier.

Download hier de algemene voorwaarden zakelijke lease
Download hier de verzekeringsvoorwaarden voor zakelijke lease

Wij opereren veel in Friesland, Leeuwarden en Groningen.

Actuele shortlease aanbod

Een vraag?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen shortlease en “gewone” lease?

Bij shortlease leaset u een auto voor een korter termijn, waar u bij een operationele leasevorm een auto vaak voor langere tijd leaset. Om te achterhalen welke leasevorm het beste bij u past verzoeken wij u om contact op te nemen met één van onze lease adviseurs.

Welke merken kan ik shortleasen?

U kunt bij ons in principe alle automerken leasen. Voor shortlease schakelen we meestal met ons eigen dealerbedrijf en kunnen we de merken VW, VW bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA snel inzetten. Heeft u de voorkeur voor een ander automerk dan kunt u dit het beste overleggen met onze lease adviseurs.

Wat is de opzegtermijn voor shortlease?

Bij shortlease kan het opzegtermijn korter zijn dan een maand. In overleg met uw lease adviseur wordt er gekeken wat mogelijk is in uw situatie.

Ik ben ZZP’er, onder welke voorwaarden kan ik een zakelijke auto leasen?

Na een financiële toetsing van uw bedrijf is het mogelijk als ZZP’er een auto te leasen bij Bourguignon Lease. Zit u in het eerste jaar van uw onderneming en kunt u nog geen jaarcijfers presenteren? Dan past de starterslease beter. In overleg met onze leaseadviseurs wordt er gekeken welke leasevorm het beste bij u en uw organisatie past.