Merkonafhankelijk
Keuze uit meer dan 60 merken
Flexibele leaseoplossingen
Wij groeien met je mee
Achteraf geen verrassingen
Alles geregeld van A tot Z

Starterslease: samen zetten we jouw bedrijf op de kaart

Als startende ondernemer kun je bij de start van je bedrijf natuurlijk nog geen jaarcijfers presenteren. Voor veel leasemaatschappijen de reden om geen zakelijke leaseauto aan startende ondernemers te leasen. Bij Bourguignon Lease denken we daar anders over. Als startende ondernemer ben je veel onderweg om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Wij vinden dat een representatieve auto, die bijdraagt aan jouw merkbekendheid, daar gewoon bij hoort. Daarom hebben wij de starterslease ontwikkeld. Een leasevorm die startende ondernemers de mogelijkheid geeft om een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden te leasen.

Hoe werkt het?

Persoonlijke inventarisatie

Voor ieder ondernemer een passende oplossing

Om te kunnen beoordelen wat mogelijk is, doen we eerst een persoonlijke inventarisatie waarbij we samen kijken naar jouw bedrijfsplan. Op basis daarvan bekijken onze lease adviseurs de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Volledig ontzorgd rijden

Geen omkijken naar service & onderhoud

De starterslease is een variatie op full operational lease. Dat betekent dat Bourguignon Lease alle operationele zaken van de leaseauto uit handen neemt. Wij regelen o.a. de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling en de brandstofadministratie. Je hebt zelf dus geen omkijken naar de service en het onderhoud van je auto.

Achteraf dus ook geen verrassingen. Alle kosten rondom jouw leaseauto zijn vooraf gebudgetteerd zodat je precies weet welke maandlasten je kunt verwachten.

Vragen over starterslease? Wij helpen je graag!
Deze ondernemers kozen voor onze starterslease, en zijn inmiddels uitgegroeid tot volwassen ondernemingen.

Off-balance financiering & garantstelling

Geen restwaarderisico

De auto wordt door ons aangekocht en komt net als het kenteken op naam van Bourguignon Lease. Daardoor heb jij meer financiële middelen beschikbaar om je bedrijf te laten groeien. Aan het einde van het leasecontract is er vaak sprake van een restwaarderisico. Dit risico ligt volledig bij ons. Het enige wat we van je vragen is een garantstelling. Dit is een geringe aanbetaling die direct weer geïnvesteerd wordt in jouw leaseauto. Daar profiteer jij direct van, want jouw maandelijkse leasebedrag wordt daarmee lager.

Meer informatie

Wij groeien met je mee!

Flexibel in een snel veranderende wereld

Als ondernemer ben je continue in beweging, ook de mobiliteitswereld staat niet stil. Deze veranderingen vragen om flexibele leaseoplossingen die met jouw organisatie meebewegen. Onze lease adviseurs staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Samen zoeken we naar een passende en financieel verstandige oplossing. We groeien met je mee en zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt blijven rijden!

Download hier de voorwaarden:

Vraag offerte aan

Vragen over starterslease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Welke leasemogelijkheden zijn er voor mij als starter?

We kijken naar jouw bedrijfsplan en op basis daarvan kunnen we onderzoeken wat mogelijk is.

Wat zijn jullie voorwaarden voor starterslease?

Op de starterslease zijn de algemene operationele lease voorwaarden en een bijbehorend addendum van toepassing. Je kunt bij hieronder downloaden.

Algemene voorwaarden operational lease
Addendum starterslease
Download hier de verzekeringsvoorwaarden voor zakelijke lease

 

Ik heb nog geen jaarcijfers, kan ik een auto leasen?

Je komt in aanmerking voor de starterslease als je in het eerste startersjaar van jouw onderneming zit en nog geen jaarcijfers kunt presenteren.

Uit welke merken kan ik kiezen?

Je kunt uit alle automerken, modellen en transmissies in principe kiezen. Aangezien je net met je bedrijf start kijken we vaak eerst naar de beschikbaarheid van jong gebruikte auto’s. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige auto’s niet ouder dan drie jaar, waarvan de onderhoudshistorie bekend is. Zo rij je als startende ondernemer een representatieve auto tegen een gunstig tarief.

Ik ben ZZP’er, onder welke voorwaarden kan ik een zakelijke auto leasen?

Na een financiële toetsing van uw bedrijf is het mogelijk als ZZP’er een auto te leasen bij Bourguignon Lease. Eventueel werken wij met een aanbetaling.