Bij Bourguignon Lease vinden we dat je samen sterker staat. We werken dan ook nauw samen met een aantal initiatieven in Noord-Nederland. Binnen deze samenwerkingen staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

We zijn trotse partner van

SC Cambuur

Sinds seizoen 2015/2016 is Bourguignon Lease trotse automotive partner van SC Cambuur. We zijn zeer betrokken bij de club. In het stadion ziet u ons regelmatig voorbij komen en alle spelers en diverse medewerkers rijden een auto van Bourguignon Lease. Daarnaast organiseren we samen ook regelmatig interessante evenementen voor onze zakelijke relaties. Van voetbalclinics, kaarten voor voetbalwedstrijden tot zakelijke diners.

OrangeGas

Tank positive. Tank OrangeGas.

Het leveren van duurzame mobiliteitsoplossingen vinden wij belangrijk. Daarom werken wij al enkele jaren nauw samen met OrangeGas. OrangeGas levert namelijk verschillende duurzame brandstofoplossingen.

Van het tanken van groengas, exploiteren van snelladers op basis van groene stroom, alternatieven voor diesel in gekoeld transport (vloeibare CO2), tot het ontwikkelen van stations voor waterstof, Orangegas zorgt voor groenere brandstofoplossingen.

Lees meer

Elfstedenhal

Sinds november 2018 is Bourguignon Lease officieel trotse sponsor van de Elfstedenhal en lid van de Club van 11S. Een mooie en sportieve samenwerking waarbij we samen tot leuke acties komen voor onze zakelijke relaties.

Een potentiƫle samenwerking verkennen? Neem contact met ons op
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Plan een adviesgesprek Direct geregeld
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie