Bij Bourguignon Lease vinden we dat je samen sterker staat. We werken dan ook nauw samen met een aantal initiatieven in Noord-Nederland. Binnen deze samenwerkingen staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Wij zijn trotse partner van

SC Cambuur

Sinds seizoen 2015/2016 is Bourguignon Lease trotse automotive partner van SC Cambuur. We zijn zeer betrokken bij de club. In het stadion ziet u ons regelmatig voorbij komen en alle spelers en diverse medewerkers rijden een auto van Bourguignon Lease. Daarnaast organiseren we samen ook regelmatig interessante evenementen voor onze zakelijke relaties. Van voetbalclinics, kaarten voor voetbalwedstrijden tot zakelijke diners.

Elfstedenhal

Sinds november 2018 is Bourguignon Lease officieel trotse sponsor van de Elfstedenhal en lid van de Club van 11S. Een mooie en sportieve samenwerking waarbij we samen tot leuke acties komen voor onze zakelijke relaties.

Musical de Tocht

Bourguignon Lease is officieel trotse automotive partner van spektakel musical “De Tocht”. Een mooie samenwerking die bijdraagt aan de Friese cultuur. De musical start in Oktober 2023 in het volledig nieuw gebouwde Friso theater aan de Zwette in Leeuwarden.

Donar

Bourguignon Lease is officieel trotse sponsor van Donar. In 2022 zijn we een sportieve samenwerking aangegaan met de Groningse Basketbalclub. Deze samenwerking zijn wij aangegaan om de naamsbekendheid van Bourguignon Lease ook in Groningen te versterken. Daarnaast zijn onze accountmanagers ook vertegenwoordigd in de netwerkclub van Donar.

FC Groningen

Als officiƫle sponsor van FC Groningen helpt Bourguignon Lease de trots van het noorden om haar sportieve ambities waar te maken.

Een potentiƫle samenwerking verkennen? Neem contact met ons op
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Plan een adviesgesprek Direct geregeld
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie