Volledig ontzorgd rijden
Alles geregeld van A tot Z
Flexibel leasen
Opzegtermijn van 1 maand of korter
Shortlease Groningen
De beste deals in Groningen

Shortlease in Groningen is een van de mogelijkheden van Bourguignon Lease. Wilt u wel een auto leasen, maar niet vastzitten aan een langdurig contract? Dan is shortlease de oplossing voor u. Wij hebben verschillende bekende automerken in ons assortiment, waardoor u altijd de perfecte auto vindt. Uiteraard voor de beste prijs.

Vraag een offerte aan

Profiteren van shortlease in Groningen

De ideale leasevorm voor tijdelijke inzet

Shortlease is de ideale leasevorm voor bij de inzet van evenementen, tijdelijke projecten, detacheringsmedewerkers, tijdelijke en flexibele arbeidsovereenkomsten of gedurende een proefperiode. U kunt met deze leasevorm namelijk een auto leasen voor één tot 12 maanden, met een opzegtermijn van één maand of korter.

  • Geen langdurig contract
  • Weinig risico, u weet wat de kosten zijn
  • Shortlease mogelijk van 2 maanden tot 12 maanden
  • Mogelijkheid tot het uitproberen van een auto
Meer informatie

Shortlease aanbod in Groningen

Vanuit Bourguignon Lease bieden we verschillende shortlease bedrijfswagens en personenauto’s aan in Groningen. Benieuwd naar het actuele aanbod en de mogelijkheden? U vindt ons actuele shortlease aanbod hier.

Actuele shortlease aanbod

De beste deal voor shortlease in Groningen

Wij van Bourguinon Lease werken met een klein team. Hierdoor bieden we u altijd eerlijkheid, openheid en flexibiliteit. Om deze reden kunnen wij dan ook de beste deals voor u samenstellen, zodat u zorgeloos weg kunt rijden. Bent u benieuwd geworden naar onze shortlease mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vragen over shortlease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen shortlease en “gewone” lease?

Bij shortlease least u een auto voor een korter termijn, waar u bij een operationele leasevorm een auto vaak voor langere tijd leaset. Om te achterhalen welke leasevorm het beste bij u past verzoeken wij u om contact op te nemen met één van onze lease adviseurs.

Welke merken kan ik shortleasen?

U kunt bij ons in principe alle automerken leasen. Voor shortlease schakelen we meestal met ons eigen dealerbedrijf en kunnen we de merken VW, VW bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA snel inzetten. Heeft u de voorkeur voor een ander automerk dan kunt u dit het beste overleggen met onze lease adviseurs.

Wat is de opzegtermijn voor shortlease?

Bij shortlease kan het opzegtermijn korter zijn dan een maand. In overleg met uw lease adviseur wordt er gekeken wat mogelijk is in uw situatie.

Ik ben ZZP’er, onder welke voorwaarden kan ik een zakelijke auto leasen?

Na een financiële toetsing van uw bedrijf is het mogelijk als ZZP’er een auto te leasen bij Bourguignon Lease. Zit u in het eerste jaar van uw onderneming en kunt u nog geen jaarcijfers presenteren? Dan past de starterslease beter. In overleg met onze leaseadviseurs wordt er gekeken welke leasevorm het beste bij u en uw organisatie past.