Volledig ontzorgd rijden
Alles geregeld van A tot Z
Flexibel leasen
Opzegtermijn van 1 maand of korter
Shortlease Leeuwarden
Het beste aanbod van Leeuwarden

Shortlease Leeuwarden

Shortlease in Leeuwarden is een van de mogelijkheden van Bourguignon Lease. Wilt u wel een auto leasen, maar niet vastzitten aan een langdurig contract? Dan is shortlease de oplossing voor u. Wij hebben verschillende bekende automerken in ons assortiment, waardoor u altijd de perfecte auto vindt. Uiteraard voor de beste prijs.

Vraag een offerte aan

Profiteren van shortlease in Leeuwarden

Wanneer kiest u de shortlease oplossing?

Shortlease is een goede oplossing wanneer u voor een korte periode een auto nodig bent. Voor een periode van 2 tot 12 maanden kunt u het beste kiezen voor de shortlease oplossing van Bourguignon Lease. Hiermee wordt uw mobiliteit flexibel vergroot. Shortlease is ideaal voor een nieuwe werknemer, een startende ondernemer of bij flexibele wagenparken. Dit komt door de korte loop periode van het contract en door de korte opzegtermijn kunt u zo weer van uw contract af.

Vraag een offerte aan

Voordelen korte lease periode in Leeuwarden

Het leasen van een auto kent verschillende voordelen. Helemaal als u een auto least voor een korte periode.

  • Geen langdurig contract
  • Weinig risico, u weet wat de kosten zijn
  • Shortlease mogelijk van 2 maanden tot 12 maanden
  • Mogelijkheid tot het uitproberen van een auto
Bekijk al onze leasevormen

De beste deal voor shortlease in Leeuwarden

Wij van Bourguinon Lease werken met een klein team. Hierdoor bieden we u altijd eerlijkheid, openheid en flexibiliteit. Om deze reden kunnen wij dan ook de beste deals voor u samenstellen, zodat u zorgeloos weg kunt rijden. Bent u benieuwd geworden naar onze shortlease mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Vragen over shortlease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen shortlease en “gewone” lease?

Bij shortlease least u een auto voor een korter termijn, waar u bij een operationele leasevorm een auto vaak voor langere tijd leaset. Om te achterhalen welke leasevorm het beste bij u past verzoeken wij u om contact op te nemen met één van onze lease adviseurs.

Welke merken kan ik shortleasen?

U kunt bij ons in principe alle automerken leasen. Voor shortlease schakelen we meestal met ons eigen dealerbedrijf en kunnen we de merken VW, VW bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA snel inzetten. Heeft u de voorkeur voor een ander automerk dan kunt u dit het beste overleggen met onze lease adviseurs.

Wat is de opzegtermijn voor shortlease?

Bij shortlease kan het opzegtermijn korter zijn dan een maand. In overleg met uw lease adviseur wordt er gekeken wat mogelijk is in uw situatie.

Ik ben ZZP’er, onder welke voorwaarden kan ik een zakelijke auto leasen?

Na een financiële toetsing van uw bedrijf is het mogelijk als ZZP’er een auto te leasen bij Bourguignon Lease. Zit u in het eerste jaar van uw onderneming en kunt u nog geen jaarcijfers presenteren? Dan past de starterslease beter. In overleg met onze leaseadviseurs wordt er gekeken welke leasevorm het beste bij u en uw organisatie past.