Volkswagen Passat Variant

Comfortline Business
€1326 p/mnd ex. BTW

De Volkswagen Passat Variant is en blijft een echte allrounder, maar nu met een geheel nieuw én slim design en vele innovaties. In het vernieuwde design is rekening gehouden met het drukke leven waarin een auto moet voorzien in ruimte, comfort en stijl. Met een kofferbak van ruim 650 liter voorziet de stationwagen in ieder geval in genoeg ruimte voor elke rit.

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een ultiem representatieve en ruime auto moet u zeker de Passat Variant in overweging nemen. Deze auto staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en biedt zowel voor- als achterin een zee aan ruimte en comfort.

De Volkswagen Passat Variant is o.a. voorzien van 150pk. DSG, 65% getint glas achter, Comfortline Business uitvoering, dakrailing chroom, clima pakket, alarm Plus, winterpakket, app connect wireless enz.

Onze tarieven zijn inclusief:

  • Volledig onderhoud incl. banden
  • All Risk verzekering
  • Uitgebreide inzittende verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangend vervoer bij onderhoud en schade


Shortlease contracten zijn leasecontracten met een duur van één tot 12 maanden. Het zijn flexibele contracten die na een looptijd van één maand per dag opzegbaar zijn. De Volkswagen Passat Variant voor een kortere periode nodig? Ontdek de verhuurmogelijkheden.

Let op: kleur & type kunnen afwijken van afbeelding, neem voor de juiste specificatie contact met ons op.

Meerprijs km. € 0,19

Tarieven excl. 21% btw

Reserveer direct