Over Christiaan

Mijn naam is Christiaan de Jong, 42 jaar, geboren en getogen in Dokkum en inmiddels alweer flink wat jaren woonachtig in Leeuwarden samen met Layla. Na een tijdje buiten de regio te hebben

Accountmanager Groningengewerkt kan ik niet wachten om bij Bourguignon Lease aan de slag te gaan. Het voelt toch een beetje als thuiskomen en dat is mede te danken aan het vertrouwde gevoel dat je bij een familiebedrijf als Bourguignon krijgt.

Mijn liefde voor auto’s begon bij mijn vader, ook een echte liefhebber. Maar, waar hij al jaren Mercedes rijdt ben ik meer gecharmeerd van Audi. De combinatie tussen sportiviteit en luxe spreken mij erg aan. Privé rij ik op dit moment in een Audi A3 sportback E-Tron S-Line en zakelijk heb ik oók het genoegen om in een Audi A3 te rijden, kortom een heerlijke auto!

Naast auto’s hou ik ook van reizen, mijn vriendin en ik ontdekken graag de wereld. Dat kan een citytrip zijn of een langere reis, dat maakt voor ons niet uit. Wel moet ik bekennen dat hoewel ik de ski’s ook weleens onderbind, de voorkeur toch vaker uitgaat naar de warme zon. Verder volg ik het voetbal nog steeds op de voet, als Leeuwarder ben ik natuurlijk een supporter van Cambuur maar de buitenlandse competities blijven zeker niet buiten beschouwing.

Buiten mijn interesse voor auto’s ben ik ook al sinds eind jaren 80 groot fan van de Formule 1. Toen Michael Schumacher in ’91 zijn debuut maakte wist ik al dat hij een grote zou worden en met zeven wereldtitels op zak is hij voor mij nog altijd de beste. Toen Schumacher ermee stopte ben ik minder gaan kijken, maar gelukkig kunnen we nu genieten van onze eigen Max Verstappen, in vele opzichten dezelfde racer als Schumacher.

Bij Bourguignon Lease mag ik mij nog verder verdiepen in de automotive. Mijn klanten ontzorg ik door middel van heldere afspraken, korte lijnen en een te allen tijde persoonlijke en prettige benadering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.