routes van 50 of 75 kilometer
Snelheid van 26 km/u of 30 km/u
Plek voor 80 deelnemers
40 deelnemers per groep
15 september
De tocht vindt plaats op 15 september 2023

De Bourguignon Škoda Wielertocht

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om naar buiten te gaan! Op 15 september organiseren Bourguignon Lease en Bourguignon in samenwerking met Škoda dé wielertocht van Friesland. Het evenement zal plaatsvinden in de omgeving van Leeuwarden en wordt begeleid door professionele motorrijders. Tijdens de route kom je langs prachtige landschappen en bezienswaardigheden.

Er zullen twee groepen zijn die afgezette routes fietsen. De fietstocht bevat een gelegenheidsstop waar beide groepen samenkomen, zodat je de kans hebt om elkaar te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen over de fietstocht. Groep één zal een route van 50 kilometer afleggen met een gemiddelde snelheid van 26 km/uur, terwijl groep twee een route van 75 kilometer aflegt met een snelheid van 30 km/uur. Beide groepen kunnen echter genieten van dezelfde prachtige omgeving en dezelfde gelegenheidsstop bijwonen.

Tijdens het wielerevenement zal de servicebus van Lammert de Vries meereizen om onderweg problemen met de fietsen te verhelpen, zoals lekke banden of andere kleine reparaties. Het is een fantastische manier om nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van de zomerse sfeer. Na afloop van de fietstocht kun je genieten van een hapje en een drankje voordat je voldaan naar huis rijdt. Wat wil je nog meer op een zomerse vrijdag?

Doe jij mee aan de wielerronde?

Het is weer tijd om de fiets op te stappen en de uitdaging aan te gaan! Dit jaar organiseren we speciaal voor jullie een wielerronde waarbij jullie kunnen kiezen uit twee afstanden: 50 km of 75 km. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint, er is voor iedereen een geschikte afstand. Om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de rit, hebben we een servicebus aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine reparaties, zo hoef je je geen zorgen te maken over lekke banden.

Voorbereiding

Bourguignon heeft de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet:

  • Zorg voor voldoende trainingskilometers.
  • Houdt je materiaal goed in de gaten. Check vooraf je remmen, banden en schakelwerk.
  • Start niet te hard. Het is belangrijk je rit goed in te delen.
  • Eet en drink geregeld: je lichaam heeft voeding en (sport)drank nodig als brandstof. Begin bijtijds en eet en drink elke 15 minuten kleine beetjes.
  • Houd het weerbericht in de gaten, de dagen voorafgaand aan de wielertocht. Zorg dat je voldoende kleding bij je hebt voor wisselende weersomstandigheden. De tocht wordt gereden in de zomer, maar het weer kan zo omslaan.

Deelnamepakket

Als je je inschrijft voor onze wielerronde, krijg je een compleet deelnamepakket dat ervoor zorgt dat je goed voorbereid aan de start staat én dat je naderhand kunt terugkijken op een geslaagde dag. Allereerst ontvang je een deelnameticket, waarmee je toegang hebt tot de start- en finish locatie en waarop jouw gekozen afstand staat vermeld.

Daarnaast krijg je van ons een windstopper, zodat je altijd goed beschermd bent tegen de wind en eventuele regen. Zo kun je optimaal presteren tijdens de wielerronde. Onderweg kun je genieten van een heerlijke appeltaart en een kop koffie om even op adem te komen en op te warmen. En na afloop van de wielerronde staat er een drankje voor je klaar, zodat je gezellig kunt napraten met je medefietsers.

*Let op: Het inschrijfformulier is gesloten aangezien we het maximum aantal deelnemers bereikt hebben.

Vestigingen

Bourguignon Lease Leeuwarden
Jupiterweg 5A
8938 AD Leeuwarden
> Plan route

Algemene gegevens

IBAN Nummer: NL91VOWA0405074107
KvK: 01057875 0000
BTW: NL008925215B.01