Leaseauto Groningen

Een leaseauto in Groningen nodig? Bij Bourguignon Lease vindt u de auto die echt bij u past. Wij zijn een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Dat betekent dat u alle merken en type auto’s bij ons kunt leasen. Naast nieuwe auto’s is het bij ons ook mogelijke om een occasion te kiezen. Zoals u merkt hebben wij voor iedereen een passende leaseauto beschikbaar.

Auto leasen in Groningen

Bourguignon Lease is gevestigd in Friesland, maar wij hebben ook de beste deals voor een leaseauto in Groningen. Ons team bestaat uit een kleine enthousiaste groep medewerkers. Die altijd onze kernwaarden: open, eerlijk en flexibel uitstralen. Dit zult u merken als u contact met ons op neemt voor meer informatie.

Naast Groningen, opereren wij ook veel in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Harlingen, Franeker en Bolsward.

Contact opnemen

Passende leasevorm

Bourguignon Lease biedt u altijd een passende leasevorm voor een leaseauto in Groningen. Een veel voorkomende leasevorm is Operational Lease. Bij deze lease vorm heeft u zelf geen omkijken naar de leaseauto’s. De kosten zijn vooraf bepaald en wij regelen het onderhoud van de auto. Dit is een leasevorm die vaak voor een langdurige periode afgesloten wordt. Bent u juist op zoek naar een auto om voor een kortere periode te leasen dan kunt u kiezen voor Shortlease. Naast deze opties bieden we nog verschillende andere opties voor een leaseauto in Groningen.

Ontdek onze leasevormen!

De voordelen van een leaseauto

Een leaseauto biedt verschillende voordelen ten opzichte van een koop auto. U heeft bijvoorbeeld geen onverwachte kosten voor het onderhoud en geen restwaarderisico. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. Heeft uw leaseauto onderhoud nodig, dan regelen wij dit via één van de aangesloten dealers in uw provincie.

Benieuwd welke leasevorm bij u past?

Waarom Bourguignon Lease?

Een auto leasen bij Bourguignon Lease levert u een aantal voordelen op:

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar meer?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken met Bourguignon Lease?

Plan een vrijblijvende afspraak
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie