Vaker met de fiets. Naar uw werk, naar het strand, naar familie of vrienden aan de andere kant van de stad of dorp. Iets wat velen van ons zich vaak voornemen en terecht: van fietsen worden zowel lichaam, geest én portemonnee blij. Toch kiezen velen van ons in de praktijk vaak voor ander vervoer, vanwege het ogenschijnlijke gemak op de korte termijn. Daarom overtuigen wij u graag waarom het zo fijn is om vaker op de pedalen te staan.

Bij Bourguignon Lease kunt u ook fietsen leasen. Geen gedoe meer met omslachtige werkkostenregelingen, maar simpel, gemakkelijk en zonder verrassingen fietsen leasen zoals u van ons gewend bent. Het gaat in ieder geval veel meer plezier opleveren in uw dagelijkse leven. Er zijn namelijk alleen maar redenen vóór het vaker de fiets pakken, en niet alleen naar het werk. Wij overtuigen u graag! Daarnaast werken wij sinds 2022 samen met ons partnerbedrijf Lammert de Vries, waardoor we fietsen uit eigen voorraad snel kunnen leveren.

Stap op de fiets!

Fietsen is ontzettend ontspannend

Denk even na over alle stress die u zichzelf kunt besparen door met de fiets te gaan, in plaats van met de auto of het openbaar vervoer. Geen overvolle wegen of gedoe met een plekje bemachtigen in de trein, bus of tram.

Fietsen geeft je vrijheid en ruimte. Daarnaast stimuleert de beweging uw bloedsomloop en laat uw hersenen op volle toeren draaien zonder dat u ‘vastdenkt’.

Meer informatie over fietslease

Het bespaart geld

Het spreekt voor zich dat met de fiets gaan voordeliger is dan (dagelijks) de auto nemen. Veel werkgevers betalen een fietsvergoeding of bieden werknemers een ‘fietsplan’ aan waarmee zij op een fiscaal aantrekkelijke manier een nieuwe fiets kunnen aanschaffen.

Vanaf nu kunt u bij Bourguignon Lease ook fietsen leasen. Geen gedoe meer met omslachtige werkkostenregelingen, maar simpel, gemakkelijk en zonder verrassingen fietsen leasen zoals u van ons gewend bent.

Lees meer

Het is goed voor de gezondheid

Als u een flinke afstand moet afleggen en u houdt een sportief tempo aan, dan heb je meteen gesport voor die dag! Daarmee wint u tijd én spaart u een sportabonnement uit. Nu de lente is begonnen en het mooie weer op komst is, is dit natuurlijk geen straf!

Daarnaast bent u, door regelmatig te fietsen, beter gewapend tegen aanvallen van bacteriën en virussen. Ga daarom lekker naar buiten en stap op uw fiets.

Lease een fiets

Fietsen is gezellig

Samen fietsen zorgt voor meer sociaal contact. Tevens is een fietsafspraak met collega’s is goede manier om gemotiveerd te blijven op de fiets. Heeft u een wat mindere dag, dan gaat u toch gemakkelijker de deur uit als u weet dat die ander op de afgesproken plek klaarstaat om te gaan. Kortom: samen fietsen verhoogt uw fietsplezier én is ook nog eens erg gezellig.

U kunt elkaar ook volgen via een fiets-app als Strava. Voor veel (sociale) fietsers werkt dit heel goed.

Meer informatie

Heeft u al zin om de fiets te pakken?

Wij helpen u graag aan een mooi en comfortabel model wat helemaal bij u past.
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Neem vrijblijvend contact op