U wilt graag elektrisch rijden, maar ziet op tegen de hoge aanschaf van een elektrische auto. Een auto leasen biedt hierin uitkomst door tegen voordelige tarieven elektrische auto’s beschikbaar te stellen voor ieder budget. In deze blog leest u wat er mogelijk is met een budget van maximaal €500,- per maand.

De zoektocht naar de beste elektrische auto

Het is naast uw budget, belangrijk om te bepalen wat voor auto u wilt rijden. Wordt de auto voor korte of lange afstanden ingezet? Bepaal daarnaast welke opties u graag op uw elektrische lease auto wilt. Hecht u meer waarde aan comfort of wilt u alleen de standaard opties op een auto? Tevens is het belangrijk om te bepalen hoe groot de auto moet zijn. Rijdt voornamelijk alleen of heeft u behoefte aan meer ruimte?

Welke actieradius moet mijn elektrische auto hebben?

De actieradius van een elektrische auto is verschillend per model. U kunt, met een maximaal budget van €500,- per maand, een elektrische auto kiezen met een actieradius van 230 tot 400 kilometer. Bij het bepalen van het leasetarief is de actieradius een belangrijke factor. Vaak geldt: hoe groter de actieradius, hoe duurder de auto zal zijn. Hoeft u dus alleen korte stukken te rijden, dan is een grote actieradius minder noodzakelijk. Deze afweging kunt u meenemen in uw keuze voor een auto.

Welke modellen passen bij mijn budget?

Er zijn verschillende elektrische auto’s die passen bij een beperkt budget. Voor het vinden van een elektrisch auto die het beste bij je past kunt u heel gemakkelijk de volgende website raadplegen: EV database. Hier kunt u ingeven of u bijvoorbeeld een trekhaak wilt, welke actieradius er nodig is en welke aanschafprijs de auto moet hebben.

Geef aan de hand hiervan uw voorkeur aan ons door, dan berekenen wij voor u een scherpe leaseprijs!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.