Volledig ontzorgd rijden
Alles geregeld van A tot Z
Flexibel leasen
Opzegtermijn van 1 maand of korter
Shortlease Friesland
De beste deals van Friesland!

Shortlease Friesland

Shortlease in Friesland is een van de mogelijkheden van Bourguignon Lease. Wilt u wel een auto leasen, maar niet vastzitten aan een langdurig contract? Dan is shortlease de oplossing voor u. Wij hebben verschillende bekende automerken in ons assortiment, waardoor u altijd de perfecte auto vindt. Uiteraard voor de beste prijs.

Vraag een offerte aan

Profiteren van shortlease in Friesland

Wanneer kiest u de shortlease oplossing?

Shortlease is de ideale leasevorm voor bij de inzet van evenementen, tijdelijke projecten, detacheringsmedewerkers, tijdelijke en flexibele arbeidsovereenkomsten of gedurende een proefperiode. U kunt met deze leasevorm namelijk een auto leasen voor één tot 12 maanden, met een opzegtermijn van één maand of korter.

Offerte aanvragen

Voordelen korte lease periode in Friesland

Het leasen van een auto kent verschillende voordelen. Helemaal als u een auto least voor een korte periode.

  • Geen langdurig contract
  • Weinig risico, u weet wat de kosten zijn
  • Shortlease in Friesland van 2 maanden tot 12 maanden
  • Mogelijkheid tot het uitproberen van een auto

En wilt u toch voor een langere periode een auto in Friesland leasen? Ook dan kunt u bij Bourguignon Lease terecht. Ons aanbod aan leasevormen is breder dan alleen shortlease. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een full operational lease of financial lease.

Bekijk al onze leasevormen

De beste deal voor shortlease in Friesland

Bourguignon Lease is gevestigd in het centrum van Leeuwarden. In de hoofdstad van Friesland vindt u een open, eerlijk en flexibel team dat altijd voor u klaar staat. Wij willen dat u zorgeloos kunt rijden, zonder stress om bijvoorbeeld het onderhoud. Het onderhoud van onze leaseauto’s wordt altijd geregeld door ervaren monteurs. Wilt u meer informatie dan kunt u direct vrijblijvend contact met ons op nemen.

Neem contact met ons op

Vragen over shortlease in Friesland?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen shortlease en “gewone” lease?

Bij shortlease least u een auto voor een korter termijn, waar u bij een operationele leasevorm een auto vaak voor langere tijd leaset. Om te achterhalen welke leasevorm het beste bij u past verzoeken wij u om contact op te nemen met één van onze lease adviseurs.

Welke merken kan ik shortleasen?

U kunt bij ons in principe alle automerken leasen. Voor shortlease schakelen we meestal met ons eigen dealerbedrijf en kunnen we de merken VW, VW bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA snel inzetten. Heeft u de voorkeur voor een ander automerk dan kunt u dit het beste overleggen met onze lease adviseurs.

Wat is de opzegtermijn voor shortlease?

Bij shortlease kan het opzegtermijn korter zijn dan een maand. In overleg met uw lease adviseur wordt er gekeken wat mogelijk is in uw situatie.

Ik ben ZZP’er, onder welke voorwaarden kan ik een zakelijke auto leasen?

Na een financiële toetsing van uw bedrijf is het mogelijk als ZZP’er een auto te leasen bij Bourguignon Lease. Zit u in het eerste jaar van uw onderneming en kunt u nog geen jaarcijfers presenteren? Dan past de starterslease beter. In overleg met onze leaseadviseurs wordt er gekeken welke leasevorm het beste bij u en uw organisatie past.