Volkswagen T-Roc

€975 p/mnd

De nieuwe Volkswagen T-Roc. Riant en veilig!

Beschrijving

De Volkswagen T-Roc biedt een hoog uitrustingsniveau. Zo is de basisversie standaard al voorzien van onder meer climatic airconditioning, LED-achterlichten en -dagrijverlichting, het infotainmentsysteem, radio composition colour en innovatieve rijdassistentiesystemen zoals City Emergency Braking en voetgangersherkenning, Lane Assist en Front Assist.

De T-Roc biedt volop ruimte aan vijf personen. De bestuurder en passagiers hebben een hoge zitpositie (voorin 57,2 centimeter boven het asfalt, achterin 61,8 centimeter). Achter de tweede zitrij kan 445 liter aan bagage worden meegenomen. Met de achterbank volledig weggevouwen stijgt het volume van de kofferbak zelfs naar 1.290 liter, waarmee de T-Roc één van de grootste bagageruimtes in zijn marktsegment heeft. Ter vergelijking, de kofferruimte van de Volkswagen Golf bedraagt 380 liter, en met een omgeklapte achterbank maximaal 1.270 liter.

De Volkswagen T-Roc is o.a. voorzien van dakrailing in chroom, excutive pakket, spiegelpakket, climatronic, navigatie discover media etc.

Onze tarieven zijn inclusief:

  • Volledig onderhoud incl. banden
  • All Risk verzekering
  • Uitgebreide inzittende verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangend vervoer bij onderhoud en schade
  • Toeslag automaat € 60,-

 

Shortlease contracten zijn leasecontracten met een duur van één tot 12 maanden. Het zijn flexibele contracten die na een looptijd van één maand per dag opzegbaar zijn. De Volkswagen T-Roc voor een kortere periode nodig? Ontdek de verhuurmogelijkheden.

Let op: kleur & type kunnen afwijken van afbeelding, neem voor de juiste specificatie contact met ons op.

Meerprijs km. € 0,14

Tarieven excl. 21% btw

Reserveer direct