Volledig ontzorgd rijden
incl. reparatie, onderhoud & banden
All-in prijzen
incl. belastingen & verzekeringen
Hulpdienst 24/7
incl. vervangend vervoer na 72 uur

Private leasen bij Bourguignon Lease is onbezorgd rijden

Met private lease kiest u zelf de auto, de leaseperiode en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U heeft bij ons keuze uit alle automerken en modellen tegen een vast bedrag per maand. Met private lease rijdt u onbezorgd een nieuw auto naar keuze zonder onaangename financiële verrassingen. U betaalt namelijk geen bijtelling of wegenbelasting. Daarnaast is de btw (21%), het onderhoud en de reparaties bij de leaseprijs inbegrepen. U hoeft alleen de brandstof en eventuele verkeersboetes zelf te betalen. In veel gevallen is private lease dan ook goedkoper dan het aanschaffen van een auto zelf.

Leasen of kopen, wat is voordeliger?

Vaak is private leasen veel voordeliger dan het aanschaffen van een auto. Helemaal wanneer u graag rijdt in één van de nieuwste auto’s, wilt besparen op brandstofkosten of een vast bedrag per maand wil betalen inclusief alle autokosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie.

Let op: volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd. Dit betekent dat het termijnbedrag vanaf 1 januari 2025 kan stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Keuze uit meer dan 60 automerken & modellen

Welk automerk of model uw voorkeur ook heeft, wij kunnen ze als merkonafhankelijke leasemaatschappij aan u leveren. Onze private leaseprijzen zijn inclusief 21% btw.

 

Keurmerk Private Lease

Bourguignon Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dat betekent voor u, dat u vertrouwd bij ons uw auto least. Op onze private lease zijn de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, aanvullende voorwaarden private lease en de verzekeringsvoorwaarden van toepassing.

Privacybeleid

We hechten veel waarde aan uw privacy en zullen uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de doeleinden zoals uiteengezet in ons privacybeleid. Bourguignon Lease behandelt en beveiligt de persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van haar websites met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Wijzigingen doorgeven

Kilometerstand doorgeven
Onze private lease klanten ontvangen één keer per jaar een mail met het verzoek om de kilometerstand door te geven. Uw kilometerstand doorgeven kan ook middels ons online formulier.

Schade melden
Schade is erg vervelend. Daarom helpen wij u graag dit zo snel mogelijk op te lossen. Schade melden doet u via ons online formulier.

Adreswijziging
Bent u verhuisd, dan willen wij u vragen dit door te geven. Klik hier om uw adreswijziging door te geven.

Vragen over private lease?

Stel ze aan onze lease adviseurs
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen
Welke toetsing vindt er vooraf plaats?

Wij vragen om een kopie van uw rijbewijs en NAW-gegevens. Met deze informatie wordt de aanvraag doorgezet naar EDR Credit Services, die voor Bourguignon Lease de inkomenstoetsing zal uitvoeren. U ontvangt vervolgens van EDR een e-mail, waarin u wordt gevraagd middels een link uw financiële gegevens in te voeren en/of te uploaden zoals een salarisspecificatie en bankafschrift (voorzien van de NAW-gegevens). Het is aannemelijk dat u daarna nog gebeld wordt door EDR voor het verkrijgen van aanvullende informatie.

Hoe zit het met bijtelling bij private lease?

Er is enkel sprake van bijtelling wanneer uw werkgever een leaseauto aan u ter beschikking stelt, of wanneer uw werkgever de volledige kosten van uw private lease auto vergoedt.

Op welke wijze is het voertuig verzekerd?

Al onze voertuigen worden All-risk (WA-Casco) verzekerd met aanvullend een Schade Verzekering Inzittende (SIV). Bij niet verhaalbare schade geldt een eigen risico van slechts € 250,- per schadegeval, waarbij er geen sprake is van een bonus/malus-systeem. Dit betekent dat uw verzekeringstarief niet verhoogd wordt na een gereden schade. Rijdt u binnen 12 maanden 2 keer schade? Dan wordt het eigen risico verhoogd naar € 1.000,- per schadegeval.

Wat zijn de private lease voorwaarden?

Wij hebben het Keurmerk Private Lease. Bij private lease gelden bij ons de volgende voorwaarden: