Merkonafhankelijk
Vaste contactpersoon
Flexibel in een veranderende wereld

Bent u op zoek naar een nieuwe (of gebruikte) zakelijke leaseauto? Dan bent u bij Bourguignon Lease aan het juiste adres! Of u nu een leaseauto voor een korte of lange periode wil, een personenauto of bedrijfswagen, wij bieden alle automerken, modellen en transmissies.

Vraag een offerte aan

 

 

Zakelijk leasen

Voordelen van zakelijk leasen

Een zakelijke leaseauto kan u veel voordelen opleveren. Zo heeft u iedere maand vaste maandelijkse lasten en geen gezeur meer met het onderhoud. U kunt altijd in de nieuwste auto rijden én als u wilt een contract voor een korte(re) periode afsluiten. Voor alle wensen en behoeften biedt Bourguignon Lease een passende mobiliteitsoplossing.

Adviesgesprek aanvragen

Alle zakelijke leasevormen

Bourguignon Lease biedt verschillende zakelijke leasevormen. Zo is er altijd een passende mobiliteitsoplossing die het beste past bij u en uw organisatie. Benieuwd naar welke leasevorm het beste bij u past, neem dan contact met ons op. Onze lease adviseurs staan voor u klaar.

 

Ontdek alle zakelijke leasevormen!

Zakelijk leasen bij Bourguignon Lease

Bourguignon Lease is hét leasebedrijf van Noord-Nederland. Bij ons kunt u zorgeloos een zakelijke leaseauto leasen en staan uw wensen en behoeften voorop. Met een transparante en persoonlijke aanpak komt u niet voor verrassingen te staan en leveren wij maatwerk voor iedere klant. Wij bieden een passende oplossing voor iedere situatie verwachten.

Onze lease adviseurs staan u graag te woord om u te adviseren over de verschillende zakelijke leasevormen.

Contact opnemen

Meer vragen over zakelijke lease?

Wij staan voor u klaar!
Bel 058 - 284 70 40 Ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur
Of stuur ons een mail Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen